Politică de confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Prezentul document reglementeaza prelucrarea datelor cu caracter personal ale Clientilor cu ocazia vizitei acestora si a efectuarii unei comenzi pe site-ul www.edituraprichindel.ro(„Site-ul”), precum si in vederea integrarii de servicii ce maresc functionalitatea Site-ului.

  1. Generalităţi

S.C.  LIBRA DIF SRL în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.edituraprichindel.ro  respectă caracterul privat şi securitatea informaţiei furnizate de către dvs. atunci când utilizaţi acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care aplică Politica de Confidenţialitate. Vizitarea acestui site de către dvs. se supune termenilor şi condiţiilor de utilizare şi Politicii de confidenţialitate, implică acceptul dvs. cu privire la acestea şi reprezintă întreaga înţelegere dintre părţi. LIBRA DIF SRL îşi rezervă dreptul de a schimba şi de a actualiza în orice moment conţinutul website-ului www.edituraprichindel.ro precum şi Politica de Confidenţialitate şi termenii şi condiţiile de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă.

LIBRA DIF SRL certifică faptul că vă respectă drepturile conferite de Regulamentul nr. 679/2016 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Definiţia termenilor şi drepturile dumneavoastră sunt cele precizate în cuprinsul acestor legi.

  1. Colectarea de date cu caracter personal

S.C.LIBRA DIF SRL. este înscrisă în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. Conform obiectului său de activitate, scopurilor declarate şi necesităţilor reieşite din specificul activităţilor derulate împreună cu dumneavoastră, în conformitate cu prevederile Regulamentului  nr. 679/2016 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, LIBRA DIF SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, care pot fi, după caz: nume şi prenume, telefon/fax, adresă, e-mail. aceste date fiind destinate în principal:

– onorarii comenzilor plasate de dvs. pe Site;

– transmiterii de informări (newsletter) asupra noutăţilor editoriale, promotiilor, evenimentelor (lansări, târguri etc.), tombole si concursuri;

– soluţionarii reclamaţiilor cu privire la bunurile livrate.

LIBRA DIF SRL va colecta de la tine doar datele strict necesare finalizarii comenzii tale sau raspunderii oricarei solicitari facuta de tine.

Furnizarea acestor date nu este obligatorie, iar colectarea lor se face doar cu acordul dumneavoastră, exprimat prin semnătură pe documentele tipărite (comandă, facturi, documente de expediţie etc.).

Conform Regulamentului nr. 679/2016, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de opoziţie şi de a cere ştergerea datelor şi dreptul de a vă adresa liber justiţiei cu privire la încălcarea drepturilor dumneavoastră prevăzute de legislaţia în domeniu.

3 Scopul colectarii datelor cu caracter personal

Scopul colectarii datelor tale este exclusiv acela de a-ti putea raspunde solicitarii tale, in termeni de eficienta si promptitudine, in toate etapele procedurii de achizitie: verificarea corectitudinii datelor introduse de tine in formularul de comanda, verificarea comenzii tale, emiterea facturii pentru produse comandate de tine. precum si pentru a te putea contacta in situatia in care se pot ivi neclaritati in legatura cu ducerea la bun sfarsit a comenzii tale.

De asemenea, furnizarea voluntara a datelor tale implica si acordarea consimtamantului tau asupra prelucrarii acestora de catre LIBRA DIF SRL

4 Cookie-uri

LIBRA DIF SRL nu foloseste, pentru colectarea datelor tale, asa-zisele „cookie-uri persistente” de nici un tip, pentru a urmari utilizatorii.

5 Cine are acces la datele tale

Datele colectate de la tine vor fi prelucrate numai cu scopul prevazut in acest document si cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare.

LIBRA DIF SRL nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal a ta catre terte persoane si nu va permite accesul acestora la datele tale, fara a primi, in prealabil, consimtamantul tau expres exprimat in scris.

LIBRA DIF SRL poate dezvalui, insa, informatii identificabile personal doar in cazul in care legea ne obliga in acest sens.

Te informam ca la datele tale vor putea avea acces angajatii LIBRA DIF SRL, cu unicul scop de a iti executa in mod corect toate operatiunile necesare gestionarii comenzii si a solicitarilor tale. Lista acestor persoane va poate fi pusa la dispozitie numai in urma unei solicitari exprese exprimate in scris de tine, datata si semnata, in atentia noastra.